Salam Dari Pengarah Urusan

Kata-Kata Aluan Pengarah Urusan

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAH WABARAKATUH
Selawat dan salam ke atas junjungan besar Nabi Muhammad SAW yang telah memimpin kita ke jalan yang benar dan diredhai oleh Allah SWT dan dihindari dari jalan yang batil.

Saya sebagai pengarah urusan Bahrulmazi Travel & Tours Sdn. Bhd. Mengalu-alukan tuan-tuan/puan-puan, untuk melayari laman web kami (Laman Web Bahrulmazi).

Dalam mengendalikan urusan-urusan Umrah, kami berazam untuk meningkatkan perkhidmatan dan bimbingan yang terbaik kepada para pelanggan agar ibadah dan ziarah tuan-tuan/puan-puan semua memenuhi hasrat yang dikehendaki. Dari masa ke semasa pihak kami cuba memperbaiki kelemahan-kelemahan yang ada agar tuan-tuan/puan-puan, semua berpuas hati dengan perkhidmatan yang kami berikan.

Kami juga mengalu-alukan sebarang pandangan dan cadangan yang membina daripada pihak tuan-tuan/puan-puan semua agar kami dapat memberikan perkhidmatan dan bimbingan yang terbaik, insyaAllah.

Selamat melayari laman web kami, dan terima kasih diucapkan atas sokongan tuan-tuan/puan-puan sekalian.


Sekian, wassalam.


Tuan Haji Ahmad Khairi Bin Haji Muhammad Khalil

Pengarah Urusan

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAH WABARAKATUH….
Selawat dan salam ke atas junjungan besar Nabi Muhammad SAW yang telah memimpin kita kejalan yang benar dan di redhai oleh Allah SWT dan dihindari dari jalan yang batil.
Saya sebagai pengarah urusan Bahrulmazi Travel & Tours Sdn. Bhd. Mengalu-alukan tuan-tuan/puan-puan, untuk melayari laman Web kami (www.bahrulmazitravel.com) .

Didalam mengendalikan urusan-urusan Umrah dan Haji, kami berazam untuk meningkatkan perkhidmatan dan bimbingan yang terbaik kepada para pelanggan agar ibadah dan ziarah tuan-tuan/puan-puan semua memenuhi hasrat yang dikehendaki. Dari semasa ke semasa pihak kami cuba memperbaiki kelemahan-kelemahan yang ada agar tuan-tuan/puan-puan, semua berpuas hati dengan perkhidmatan yang kami berikan.
Kami juga mengalu-alukan sebarang pandangan dan cadangan yang membina dari pihak tuan-tuan/puan-puan semua agar kami dapat memberikan perkhidmatan dan bimbingan yang terbaik .
Selamat melayari laman web kami, dan terima kasih diucapkan atas sokongan tuan-tuan/puan-puan ,sekalian.

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *