Pakej Umrah & Ziarah

Maklumat Pakej Umrah Ziarah adalah seperti berikut : (PAKEJ UMRAH ZIARAH 2013, Klik Di Sini). Sila hubungi kami atau berurusan terus di pejabat untuk pertanyaan dan maklumat lanjut.

Untuk pendaftaran, bayaran deposit sebanyak RM 2,000.00 seorang adalah diperlukan sebagai tempahan tempat. Borang pendaftaran umrah yang telah diisi perlu dihantar bersama-sama salinan kad pengenalan dan juga salinan passport. Bayaran penuh dan dokumen-dokumen lain pula perlu dilengkapkan selewat-lewatnya sebulan sebelum berlepas.

Pembayaran deposit hendaklah dilakukan di pejabat Bahrulmazi atau melalui akaun Maybank syarikat Bahrulmazi Travel & Tours Sdn Bhd yang bernombor 5570-9000-2488. Sekiranya bayaran dilakukan melalui akaun bank, sila hantarkan salinan slip pembayaran ke nombor faks kami iaitu 04-5372107 (pejabat Pulau Pinang) atau email kepada bmtpg_umrahhaji@yahoo.com untuk rujukan pihak kami.

*** Semua harga pakej yang dinyatakan di bawah adalah untuk tempoh 12 hari. Untuk makluman, tambahan RM120 sehari dikenakan bagi tempoh yang melebihi 12 hari